Turkish Airlines EuroLeague play-off etabı çeyrek finalinin üçüncü ayağında Fenerbahçe Beko ile AS Monaco Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.45’te başlayacak müsabaka S Sport kanalından naklen yayınlanacak. 

İlk iki maçının Monaco’da oynadığı çeyrek final serisinde 1-1 eşitlik bulunuyor.

FENER EVİNDE KAZANMAK İSTİYOR

Turkish Airlines EuroLeague play-off çeyrek final serisinin ilk iki maçını deplasmanda oynayan ve bir galibiyet elde ederek avantajı eline alan Fenerbahçe Beko, taraftarının desteği ile üçüncü maçı kazanıp durumu 2-1’e getirmeyi amaçlıyor.

Fenerbahçe, Yiğit Efe Demir'in bonservisini Fatih Karagümrük'e kiraladı Fenerbahçe, Yiğit Efe Demir'in bonservisini Fatih Karagümrük'e kiraladı

EuroLeague normal sezonu 6. sırada tamamlayan Sarunas Jasikevicius’un öğrencileri iç sahada 17 maça çıkmış ve 15’ini kazanarak evinde kolay maç vermediğini kanıtlamıştı.

Sarı-lacivertlilerde diz sakatlığı bulunan Yiğit Mestoğlu’nun bu maçta forma giymeyeceği bilinirken Jonathan Motley’in durumu maç saatinde kesinleşecek.

MONACO’NUN DEPLASMAN KARNESİ İYİ

Sezon içinde 16 deplasman maçına çıkan ve 13’ünü kazanan AS Monaco, İstanbul’da bir kez daha kazanıp seride 2-1 öne geçmeyi amaçlıyor.

Normal sezonu 3. sırada tamamlayan Sasa Obradovic’in öğrencileri, kendi liglerinde de lider konumda bulunuyor.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ