Yapay Zeka destekli sıra dışı bir sergi Yapay Zeka destekli sıra dışı bir sergi

1990 yılında müzik hayatına başlayan ve 1994 yılının yazında Delikanlım isimli ilk albümü ile milyonların beğenisini kazanan şarkıcı ve söz yazarı Yıldız Tilbe, Söğütözü’nde bulunan Ankara Congresium Sahnesi'nde en sevilen şarkılarını Ankaralılar ile birlikte seslendirecek.

Saat 9’da başlayacak konserin biletlerine https://www.bubilet.com.tr/ üzerinden ulaşılabilecek.

6 yaş sınırı bulunan etkinlikte bilinmesi gereken kuralar ise şöyle: Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir. Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. Etkinlik biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır. Satın alınan bilet yazılı izin alınmadığı taktirde; reklam, yarışma, çekiliş, promosyon vb. Kişisel kullanım haricinde ticari ya da ticari olmayan amaçlarda kullanılamaz. Bu amaçla kullanılan biletler iptal edilecektir ve yasal işlem başlatılacaktır.
Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir. Profesyonel olmayan cihazlarla, katılımcıları ve sanatçıları rahatsız edecek ve özel hayat gizliliğini ihlal edecek çekim yapılmamasına özen gösterilmelidir.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ