Çiğdemim Derneği kuruluşunun 28. Yılında, “19.Komşuluk Günü Panayırı”nda komşuluk ilişkilerinin ön planda olduğu; tanışma, dayanışma, paylaşma ve güven ortamı yaratmak üzere komşuları bir araya getirdi.

Komşuluk Günü insanları birbirlerini tanımaya ve iletişim kurmaya teşvik ederken, mahalle sakinlerini de bir araya getirmeyi amaçlıyor. Hızlı şehirleşmenin ve şehir yaşamındaki yoğunluğun neticesinde solmaya yüz tutan komşuluk ilişkilerini canlandırmak amacıyla düzenlenen etkinlik neşeyle tamamlandı.

Dernek başkanı Fatih Fethi Aksoy’un açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte Çankaya Belediyesi Çiğdem Hasan Ali Yücel Çankaya Evi Sirtaki, zeybek ve Van yöresi ekipleri sahne aldı. Çiğdem Anadolu Lisesinin genç sanatçılarından oluşan Grup Çalaçal katılımcılara neşeli anlar yarattılar.

Vazgeçmezler Saksafon grubu ve Pınar Doğan Sezgi’nin başarılı sahne performanslarının ardından Bülent Balcı yönetiminde Çiğdemim Ritim Topluluğu komşuları coşturdu. Son olarak sahne alan Koro Popsesli ile pop parçları birlikte söylendi.

ABB'den "asansör faciası"nı takip edeceğiz açıklaması ABB'den "asansör faciası"nı takip edeceğiz açıklaması

Sahne performanslarının yanısıra Tacettin Teymür yönetiminde Çiğdemim Fotoğraf Topluluğu ve Serpil Kapalı Yönetiminde Kağıt Rolyef Atölyesi ile Gülnur Bali Yönetiminde Çiğdemim Çocuk Resim Atölyesi sergileri de gün boyunca gezildi.

Çocukların çuval ve halat çekme yarışı da eğlenceli anlar yaşattı. Gün boyunca tanıtım ve satış stantları ile yiyecek satışlarının olduğu panayırda Dernek üyeliğinde 20 yılını dolduran üyelere de sertifikalarını takdim edildi.

Kaynak: Haber Merkezi