CHP Aile ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, yarın saat 13.00’te La Rossa Ahlatlıbel’de, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla “Farkında Ol, Engel Olma! Engelsiz Yarınlar Buluşması” düzenleyeceklerini duyurdu. Nazlıaka, “Bizler engelli bireyleri sadece belli gün ve haftalarda değil her zaman gündemimizde tutuyoruz. Sorunlarını biliyor ve çözüm önerilerimizi CHP’li belediyelerimiz kanalıyla hayata geçiriyoruz. Tüm kırılgan grupların güçlendirilmesi bizim ana hedefimizdir” dedi.

Gürer: Emekliye reva gördüğünüz yaşam kabul edilebilir bir durum değil Gürer: Emekliye reva gördüğünüz yaşam kabul edilebilir bir durum değil

MANSUR YAVAŞ DA KATILACAK

Programın detaylarını paylaşan Nazlıaka, şunları kaydetti: “Gölge Kabine’deki görev alanımda; engelli bireyler ve yaşadıkları can yakıcı sorunlar da yer alıyor. Bu kapsamda, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i engelli bireylerimiz ile bir araya getiriyoruz. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında engellilerin sorunlarını muhataplarından dinleyecek ve çözüme yönelik politikalarımızı açıklayacağız.” ProgramaAnkara Büyükşehir Belediye (ABB) BaşkanıMansur Yavaş’ın da katılacağını belirten Nazlıaka, “Engellilerin korosunu dinleyecek, çeşitli etkinliklerle tüm gün engelli aileleriyle birlikte olacağız” dedi.

Muhabir: Merve US ACIOĞLU