Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin play-off yarı final birinci ayağında Beşiktaş Emlakjet’i konuk edecek. Saat 20.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele, beIN Sports 5 kanalından naklen yayınlanacak. Zorlu derbiyi Can Mavisu, Ali Şakacı ve Murat Ciner hakem üçlüsü yönetecek.

Trabzonspor, Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladı Trabzonspor, Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladı

İki ezeli rakip son olarak ligin 25. haftasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşılaşmış ve müsabakayı Fenerbahçe Beko, 87-66’lık skorla kazanmıştı.

FENERBAHÇE BEKO EVİNDE GÜLMEK İSTİYOR

EuroLeague Final Four yarı finalinde Panathinaikos’a, EuroLeague 3’lük maçında ise Olympiakos’a kaybeden Fenerbahçe Beko, süper lig play-off yarı final ilk maçında Beşiktaş Emlakjet’i geçerek seride öne geçmeyi ve yeniden moral bulmayı hedefliyor.

Normal sezonu 55 puanla 2. sırada bitiren Sarı-lacivertliler, play-off çeyrek final etabında Petkimspor’u serilerde 2-0’la geçerek adını yarı finale yazdırmıştı.

BEŞİKTAŞ EMLAKJET 4 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Çıktığı son dört resmi müsabakadan da zaferle ayrılan Beşiktaş Emlakjet, yarı final ilk maçını da deplasmanda kazanıp seride avantajı yakalamayı hedefliyor.

Siyah-beyazlılar normal sezonda 51 puan toplayarak play-offlara 3. sıradan katılmış ve çeyrek finalde Manisa’yı içeride ve dışarıda mağlup yarı finale yükselen taraf olmuştu.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ