Trendyol Süper Ligi’nin 38. hafta maçında MKE Ankaragücü ile Trabzonspor yarın Papara Park’ta karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadele beIN Sports 3 kanalından naklen yayınlanacak. Zorlu mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

İki takım son olarak ligin 16. haftasında başkentte karşılaşmış ve müsabakayı Trabzonspor, 1-0’lık skorla kazanmıştı.

ANKARAGÜCÜ KAZANMAK ZORUNDA

37 haftada 8 galibiyet, 16 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak 40 puan toplayan Ankaragücü, Trabzonspor’u yenmesi durumunda Süper Lig’de kalmayı garantileyecek.

Hatayspor’un olası puan kaybında da lige tutunacak Sarı-lacivertliler, çıktıkları son maçta Pendikspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

Oynadıkları son 11 deplasman maçında da galibiyet yüzü görmeyen Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, son dış saha galibiyetini 24 Kasım 2023 tarihinde Gaziantep FK’ya karşı almıştı.

TRABZONSPOR 2 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Ligde oynadığı son iki maçından da zaferle ayrılan Trabzonspor, sezonun son maçını taraftarı önünde kazanmayı hedefliyor.

RAMS Başakşehir, bir üst tura çok yakın RAMS Başakşehir, bir üst tura çok yakın

37 karşılaşmada 20 galibiyet, 4 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşayan Bordo-mavililer, son olarak Türkiye Kupası Finali’nde Beşiktaş ile karşılaşmış ve 3-2’lik mağlubiyetle turnuvayı ikinci sırada tamamlamıştı.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ