Ankara'da düğün dönüşü geçirdiği kazada ölen kadın, İnegöl'de defnedildi Ankara'da düğün dönüşü geçirdiği kazada ölen kadın, İnegöl'de defnedildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 29 Nisan hava durumu raporunu yayımladı. Buna göre başkent Ankara’nın da içinde yer aldığı 15 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Yurt genelinde hafta boyunca gök gürültülü sağanakların etkili olması beklenirken; Ankara, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Afyonkarahisar, Uşak, Adana, Mersin, Eskişehir, Konya, Yozgat, Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak, Samsun, Tokat, Gaziantep ve Şanlıurfa için bugün sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Adı geçen kentlerde yağışın öğleden sonra etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada toz taşınımı da beklendiği belirtilerek, şu uyarılar yapıldı:

“Yağışların; öğleden sonra Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir ve Çorum çevreleri ile Ankara’nın doğu kesimlerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Güney ve iç kesimlerde toz taşınımı beklendiğinden, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Muhabir: Merve Us Acıoğlu