Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Benim Hocam Yayıncılık arasında yapılan iş birliği kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen “KPSS Genel Tekrar Kampı” öğrencilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının sınav ücretlerini karşılamak, çeşitli hazırlık sınavları düzenlemek gibi çeşitli projelere imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek öğrencileri KPSS Genel Tekrar Kampı programında, alanında uzman ve popüler eğitimcilerle buluşturuyor.

Beren Su'yu kurtarmaya çalışan itfaiyecinin elinde termos varmış Beren Su'yu kurtarmaya çalışan itfaiyecinin elinde termos varmış

3 BİN 500’DEN FAZLA ÖĞRENCİYE KAPILARINI AÇTI

Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda her gün 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilen kampa, Türkiye’nin dört bir tarafından yüzlerce öğrenci katılıyor. 3 bin 500’den fazla öğrenciye kapılarını açan Büyükşehir Belediyesi, tam gün yoğun bir programla öğrencileri sınava hazırlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi