Muhammed Ali YAHŞİ

Şampiyonlar Ligi A Grubunda yer alan Galatasaray, yarın Manchester United’a konuk olacak. Old Trafford Stadı'nda oynanacak mücadele 22.00'de başlayacak. Futbolseverler müsabakayı Exxen kanalından takip edebilecek. Slovakya Futbol Federasyonu hakemlerinden Ivan Kruzliak’ın yöneteceği maçta Branislav Hancko ve Jan Pozor yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek. Peter Kralovic ise sahada dördüncü hakem olarak yer alacak.

GALATASARAY’DA HEDEF GALİBİYET 

Gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı ağırlayan Galatasaray,  2-0 geri düştüğü maçta iyi bir geri dönüş yaparak 2-2’lik skorla 1 puanı hanesine yazdırmıştı. Galatasaray, Premier Lig’de kötü bir performans sergileyen Manchester’ı yenerek gruptaki ilk galibiyetini hedefliyor

MANCHESTER SEZONA KÖTÜ BAŞLADI

Hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de Premier Lig'de sezona kötü bir başlangıç yapan Manchester United, Şampiyonlar Ligi"nde yaptığı ilk maçta Bayern Munih’e 4-3 kaybetti. Premier Lig’de 1989-1990 sezonundan sonra kulüp tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan ‘Kırmızı Şeytanlar’ 7 müsabakada 3 galibiyet, 4 yenilgi yaşadı. Kendi evinde oynadığı son 2 lig maçını kaybeden toplamda 10 gol atarken kalesinde 15 gol gördü.

GALATASARAY’DA TEK EKSİK

Trendyol Süper Lig'de RAMS Başakşehir ile oynanan maçta geçirdiği sakatlık sonrası sol diz iç yan bağlarında esneme tespit edilen Kazımcan Karataş, müsabakasının kadrosunda yer alamayacak. UEFA listesinde yer almayan Halil Dervişoğlu ile Eyüp Aydın da Manchester United'a karşı forma giyemeyecek.

MANCHESTER'DA 5 OYUNCU FORMA GİYEMEYECEK

Manchester United’da 5 futbolcu farklı sebeplerden dolayı Galatasaray'a karşı oynayamayacak.Teknik direktör Erik ten Hag'la yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı kalan Jadon Sancho'nun yanı sıra sakatlıkları devam eden Lisandro Martinez, Luke Shaw, Tyrell Malacia ve Aaron Wan-Bissaka, sahada olmacayak.Sakatlığı geçen Sergio Reguilon'un ise oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan ancak yargı sürecindeki tavrı nedeniyle affedilen Brezilyalı Antony'nin de antrenman ve maç eksiği nedeniyle Galatasaray'a karşı forma giymesi beklenmiyor.

Yenimahalle GESK deplasmanlı lige güçlü başladı Yenimahalle GESK deplasmanlı lige güçlü başladı

Editör: Ezgi Bardakçı