Arat: Trabzonspor'la oynayacağımız finalin şenlik havasında geçeceğini düşünüyorum Arat: Trabzonspor'la oynayacağımız finalin şenlik havasında geçeceğini düşünüyorum

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) 2013 yılında hayata geçirdiği Fabrika Voleybol projesi büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin çeşitli illerindeki 6-12 yaş arası çocukları voleybol ile tanıştırmak ve sistematik bir eğitim vermek amacıyla 2013 yılında kurulan ve sosyal sorumluluk projeleriyle binlerce öğrenciyi lisanslı sporcu olarak branşa kazandıran Fabrika Voleybol, yeni okulunu Gümüşhane’de açtı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, Gümüşhane Spor Hizmetleri Müdürü Selahattin Taş, Gümüşhane Spor Şube Müdürü Musa Çelik ve Gümüşhane Voleybol İl Temsilcisi Atilla Ayvaz’ın da katıldığı okulun açılışında kurulan mini voleybol sahalarında, çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

Gümüşhane Fabrika Voleybol, 11 Mayıs 2024 tarihinden itibaren Gümüşhane Aydın Doğan Spor Salonu’nda yaş gruplarına göre eğitim faaliyetlerini her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri sürdürecek.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ