Turkish Airlines EuroLeague play-off çeyrek final etabının üçüncü ayağında A Milli Erkek Basketbol Takımı başantrenörü Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos ile İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv, Sırbistan’ın Belgrad şehrinde bulunan Aleksandar Nikolic Hall’de karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de başlayacak mücadele S Sport  kanalından naklen yayınlanacak. Son olarak serinin ikinci maçında Atina’da karşılaşan iki takımdan Panathinaikos rakibini 95-79 yenerek seride durumu 1-1’e getirmişti.

'Galatasaray'ın Formaları Tarihi ve Forma Tasarımı Söyleşisi' düzenlendi 'Galatasaray'ın Formaları Tarihi ve Forma Tasarımı Söyleşisi' düzenlendi

PANATHINAIKOS İVMEYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Play-off çeyrek final ikinci maçında Maccabi’yi Pire’de 16 sayılık farkla geçen Panathinaikos, Belgrad’da da aynı performansı göstererek seride 2-1’i yakalamayı hedefliyor. Serinin ilk maçında istenilen performansı gösteremeyen Kostas Sloukas, ikinci maçta ile yıldızlaşarak takımına 29 sayılık katkı sağlamıştı. İkinci maçın sonunda Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi teknik heyetinden bir kişi tarafından tehdit içerikli sözlerine maruz kalmış olayın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ataman’ı arayarak geçmiş olsun mesajı iletmişti.

MACCABI BELGRAD’DA KOLAY MAÇ VERMİYOR

Euroleague’de iç saha maçlarını güvenlik nedeniyle Belgrad’da oynayan Maccabi Tel Aviv, çıktığı son 5 maçını da kazanmayı başardı. Kendi liginde ise lider durumda bulunan İsrail ekibi, son maçını Hapoel Beer Sheva’ya karşı oynamış ve 90-77’lik skorla parkeden galibiyetle ayrılmıştı.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ