CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, bu pazar günü yapılacak yerel seçimler için vatandaşa çağrı yaptı. Konuya ilişkin açıklama yapan Yücel, “Bu pazar kullanacağımız oylar çok kıymetli, çok önemli. Çünkü umudumuzu, bayram sevincimizi, dedelerin, ninelerin torunlarını kucaklayacakları zamanları bile çalan bu harami düzenden kurtulmanın ilk adımını atacağız. Karanlık düşünceleriyle içimizi karartan örümcek kafaların, tarikatların, onlara hizmet edenleri rahatsız edeceğiz” dedi. “Tüm Türkiye’ye CHP belediyeciliğiyle baharın coşkusunu, enerjisini, tazeliğini getireceğiz” diyen Yücel, “İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş, İzmir’de Cemil Tugay ve diğer illerimizdeki adaylarımız projeleriyle, dürüstlükleriyle, bu zamana kadar yaptıkları başarılı hizmetlerle nefes aldırdı, bu pazar günü bu nefesi çoğaltacak, tüm Türkiye’ye yayacağız” ifadelerini kullandı.

BU PAZAR TEK İŞİMİZ OY KULANMAK

Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İzmir’in çiçek açan dağlarında, İstanbul’un yedi tepesinde, Ankara’nın bahar kokan bozkırında daha çok nefes alacağız. Umut insanı ayakta tutar, biz Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerinin izinde, onun açtığı aydınlık yolda 100 yaşındaki Cumhuriyetimizi önce yerelde sonra da genelde Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliği ve iktidarı ile taçlandıracağız.”

Kongreyle İYİ Parti’nin yaralarını saracağız Kongreyle İYİ Parti’nin yaralarını saracağız

Tüm vatandaşlara sandığa ve iradesine sahip çıkma çağrısı yapan Yücel, “Sizlerin oyları, desteği ile bu güzel baharın enerjisiyle birleştirecek ve başaracağız. İşimiz Türkiye, gücümüz belediye dedik, bu pazar günü tek işimiz var o da oy kullanmak, geleceğimize ve irademize sahip çıkmak” diye konuştu.

Muhabir: Merve US ACIOĞLU