EGO Genel Müdürlüğü 8 Mayıs'ta taşınan yolcu sayısını açıkladı EGO Genel Müdürlüğü 8 Mayıs'ta taşınan yolcu sayısını açıkladı

Çankaya Belediyesi yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte ilçede yer alan parkları yoğun bakıma aldı. Parklarda çim biçme, budama, ilaçlama ve donatıların bakım onarım çalışmaları sürüyor.
İlçede yer alan 123 mahallede vatandaşların soluk alma ve hoşça vakit geçirmek için tercih ettiği parklarda bakım çalışmalarına devam eden Çankaya Belediyesi parkları yaz aylarına hazır hale getiriyor.

2024 04 26 Park Bahçeler Çim Biçme İlaçlama Budama (9)
Havaların ısınmasıyla birlikte parkları sık sık ziyaret eden vatandaşların sorun yaşamamaları ve en güzel şekilde parklardan yararlanması için tüm birimleriyle iyileştirme çalışmalarına başlayan Çankaya Belediyesi çim biçme, kuruyan ağaç dallarını kesme, büyüyen yabani otları temizleme ve ilaçlama işlemlerini koordineli bir biçimde sürdürüyor.

2024 04 26 Park Bahçeler Çim Biçme İlaçlama Budama (8)
Yeşil alan dokusunu artıran ve Çankayalıların nefes alabilecekleri parkları hizmete sunan Çankaya Belediyesi, parklarda dönemsel olarak farklı bakım ve yenileme çalışması yapıyor.

2024 04 26 Park Bahçeler Çim Biçme İlaçlama Budama (3)

Kaynak: Haber Merkezi