İlhan Cavcav Tesisleri içinde yer alan Kırmızı Kara Mağaza hizmete açıldı. Taraftarların katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşen açılışta, Başkan Murat Cavcav oğlu Mert ile törene katılırken; yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve teknik ekibi, futbolcular ve kulüp personeli de törende hazır bulundu.

Başkan Murat Cavcav kurdele kesiminden önce yaptığı konuşmada şunları söyledi: Bu tesis Gençlerbirliği'nin kalbi gibidir. Ben, yönetici arkadaşlarım, teknik ekibimiz, futbolcular, personellerimiz, altyapımızdaki çocuklarımız… Hepsi yeri gelir ailelerinden, evlerinden çok burada zaman geçirir… Hayatımızı biz biraz da burada yaşarız. Şimdi yine ailecek buradayız… Güzel bir açılışa, güzel bir adıma hep birlikte şahitlik ediyoruz… Bu açılışta emeği geçen başta kulüp personelimiz olmak üzere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim… Gençlerbirliklilerin modern bir mağazasının olması en büyük arzumuzdu, nihayete erdirdik… Taraftarlarımızın isteğini burada yaptık şimdi sıra sahada güzel sonuçlar almaya geldi… Kayserispor galibiyetiyle başladık… Önce İstanbul deplasmanımız var ardından yine Ankara'da olacağız. Taraftarımızı aldığımız sonuçlarla saha içinde de mutlu etmek istiyoruz… Mağazamızın camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum…'

Mağazadan oğluyla birlikte alışveriş de yapan Başkan Murat Cavcav taraftarlarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği açılışta, aldıkları ürünleri futbolcular ve teknik ekibe imzalatmayı unutmadı. Açılışta Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası bulunan formalar da bir hayli ilgi gördü.

Editör: Haber Merkezi