ahne performansları merak konusu olan ve Ankaralılar tarafından büyük bir heyecanla beklenen konser sonbaharını renklendirmek ve yazı uğurlamak isteyen dinleyenleri ağırladı. Geçtiğimiz dönemde ortak projelere imza atan, akustik yorumları ile büyük beğeni toplayan Rubato&Derya Uluğ, ilk kez bir ortak konser projesinde sahne aldı. Serin Eylül akşamında dinleyenlerin içini ısıtan şarkılarıyla performansları tam not aldı. Sahneyi, önce Rubato çok sevilen şarkıları seslendirerek açtı. Çok sevilen parçaların, muhteşem yorumlarla birleştiği konserde Rubato bir süre solo performans sergiledi. Derya Uluğ ile iki parça seslendiren Rubato, teşekkürlerini ilettikten sonra sahneyi tamamen güzel şarkıcıya bıraktı.

Derya Uluğ'dan Rekor Performans

Derys Uluğ'un 1 saatlik sahne programı, hem seyircilerin hem de güzel şarkıcının yüksek enerjisi ile iki saati aştı. Derya Uluğ, sahnede olduğu süre içerisinde eski–yeni şarkıları ve ünlü isimlerin en hareketli şarkıları ile dinleyenleri yerinde oturtmadı. Danslarıyla ve tükenmeyen enerjisiyle Derya Uluğ, dinleyenleri kendine hayran bıraktı.

Ertelenen Linet Konseri 27 Eylül'de!

29 Ağustos tarihinde PanoraPark'ta gerçekleşmesi planlanan Linet Konseri, sağanak yağış ve dolu yüzünden ertelenmişti. Bu seneki Panora Yaz Konserleri'nin kapanışını yapacak olan Linet'i hayranları sabırsızlıkla bekliyor. 27 Eylül akşamı, saat 20.30'da gerçekleşecek konserde davetlilerin daha önceden kazanmış olduğu biletler geçerli olacak.

Editör: Haber Merkezi