Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleriyle bölge halkının istek, talep ve sorunlarını dinlemeyi sürdürüyor. Başkent'in ilçelerini tek tek ziyaret eden Başkan Yavaş, muhtarlar başta olmak üzere STK'lar ve yöre halkıyla bir araya geliyor. İlçelerin sorunlarını konunun muhataplarından birinci ağızdan dinleyen Başkan Yavaş, özellikle muhtarların mahalleleriyle ilgili dile getirdiği ihtiyaçların karşılanması için bürokratlara talimat vererek, anında çözüme kavuşturulmasını sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde bulunan cami, okul ve ortak alanlardaki eksiklikleri tespit ederek, ihtiyaçları birer birer karşılıyor.

BAŞKENT'İN DÖRT BİR NOKTASINA MALZEME DESTEĞİ

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, ilçelere ihtiyaca göre çocuk oyun grupları, kamelya, bank, çöp kovası ve piknik masasından oluşan kent mobilyaları desteğinde bulunuyor. Başkent'in merkez ve çevre ilçelerinde ekonomik ömrünü tamamlayan kent mobilyalarını yenileyen Büyükşehir ekipleri, hiç bulunmayan noktalara da yenilerinin montajını gerçekleştiriyor.

İLÇELERDE MONTAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi son dönemde; Çubuk'ta 10, Elmadağ'da 10, Gölbaşı'nda 8, Haymana'da 1, Güdül'de 2, Nallıhan'da 1, Bala'da 2 mahallede oyun grubu ve kent mobilyalarının yapımını tamamladı. Kızılcahamam ilçesinde 14 mahallede oyun grubu ve kent mobilyasının yapım işlemi devam ederken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tespit edilen ve kısa sürede yapımına başlanacak noktalar ise şöyle:

-Keçiören 2,

-Kızılcahamam 15,

-Çubuk 6,

-Sincan 2,

-Ayaş 3,

-Çankaya 7,

-Çamlıdere 5,

-Haymana 1,

-Bala 1,

-Elmadağ 1,

-Pursaklar 1,

-Kalecik 4,

-Gölbaşı 5,

-Kazan 1,

-Polatlı 1,

-Etimesgut 1,

-Güdül 2,

-Altındağ 1,

-Nallıhan 1

Okul, kurum ve sosyal alanlardan oluşan toplam 60 noktaya daha oyun grubu ve kent mobilyası montajı yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerden gelecek talepler doğrultusunda yeni oyun grubu ve kent mobilyalarını mahalle, okul ve çeşitli kurumlara yerleştirmeye devam edecek.

Editör: Haber Merkezi