Kahramankazan Belediyesince düzenlenen 'yaz konserleri' etkinliğinde sanatçılar Bilal Sonses, Ömer Faruk Bostan ve Ali Seven, ilçe sakinleriyle buluştu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında ilçe halkının güzel zaman geçirmesi amacıyla konser etkinliği düzenlendi.

Bu kapsamda sanatçılar Bilal Sonses, Ömer Faruk Bostan ve Ali Seven'in sahne aldığı etkinlikte, vatandaşlar eğlenceli anlar yaşadı.

Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve belediye meclis üyelerinin de etkinliğe katılan vatandaşlarla Ankara havası oynadığı etkinlikte, Seymen ekibinin gösterisi ilgi gördü.

Konserlere verilen ara sırasında gerçekleştirilen çekilişlerle vatandaşlara bisiklet, kulaklık, dijital kol saati ve kahve makinesi gibi hediyeler verildi.

Oğuz, yaptığı konuşmada katılımlarından dolayı ilçe sakinlerine teşekkür ederek, 'Düzenlediğimiz yaz konserleriyle yaza merhaba diyoruz. Kahramankazan'ımızda 58 bin nüfuslu büyük bir aileyiz. Hepinizi çok seviyoruz ve her zaman bir aradayız.' dedi.

Editör: Haber Merkezi