Ankara Valisi Vasip Şahin, Akyurt'ta meydana gelen depremde can ve mal kaybının olmadığını bildirdi.
Ankara Valisi Şahin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'İlimiz Akyurt ilçe merkezinde meydana gelen 4.5 şiddetindeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Detaylı incelemeler için ekipler sahada çalışmalarına başlamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur' ifadelerini kullandı.

'ŞU ANA KADAR OLUMSUZ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL'

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, ilçede yaşanan depremle ilgili yaptığı açıklamada, 'Mahalle muhtarlarımızla irtibat halindeyiz. Çok şükür şu ana kadar olumsuz bir durum söz konusu değil' dedi. Akyurt Belediye Başkanı Ayık yaptığı açıklamada, 'İlçemize bağlı Ahmetadil Mahallemizde sabah saat 6.42'de AFAD verilerine göre 3.9 ve saat 6.55'te ise yakınındaki Kozayağı Mahallemizde 4.5 şiddetinde iki deprem meydana geldi. İlçe merkezinde, çevre ilçelerde ve Ankara'da şiddetli bir şekilde hissedildi. Mahalle muhtarlarımızla irtibat halindeyiz. Çok şükür şu ana kadar olumsuz bir durum söz konusu değil. Deprem bölgesindeki mahallelerimizde, ilçemizde ve Ankara'da depremi hisseden herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum' ifadelerini kullandı.

ANKARA VALİSİ ŞAHİN DEPREM BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Ankara Valisi Vasip Şahin, Akyurt ilçesinde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede incelemelerde bulundu. Ankara Valiliğinin Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Akyurt ilçesindeki deprem sonrasında Vali Şahin ilçeyi ziyaret etti. Burada incelemelerde bulunan Şahin, Kaymakam Osman Altın'dan bilgi aldı.

Editör: Haber Merkezi