AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 3/4.’lük play-off serisi birinci ayağında Ziraat Bankkart ile Galatasaray HDI Sigorta, Ziraat Bankkart Voleybol Salonu’nda karşı karşıya geldi. İlk iki seti 25-20, üçüncü seti ise 25-18 alarak maçı 3-0 kazandı ve seride 1-0 öne geçti.

Üçüncü sette Galatasaray HDI Sigorta oyuncusu Jan Hadrava, hakeme itirazdan kırmızı kart gördü ve Ziraat Bankkart’ın hanesine bir puan yazıldı. 

Maçın en skorerleri 16’şar sayı Ziraat Bankkart’tan Wouter Ter Maat ile Matthew Anderson olurken Galatasaray HDI Sigorta’dan Jan Hadrava takımına 15 sayılık katkı sağladı. 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde play-off yarı final programı açıklandı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde play-off yarı final programı açıklandı

Serinin ikinci maçı, 16 Nisan Salı günü Galatasaray HDI Siogrta’nın ev sahipliğinde Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’da oynanacak. 

GALATASARAY TARAFTARI TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Yaklaşık 20 kişilik Galatasaray taraftarı, maç boyunca takımını tribünden destekledi. 3-0’lık kötü skora rağmen sarı-kırmızılı taraftarlar takım oyuncularına moral vermek için toplu fotoğraf çektirdi. 

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ