2011 yılında Turgay Gülaydın, Hazar Aşçı ve Birkan Nasuhoğlu tarafından İstanbul’da kurulan ve 2013 yılında yayınladıkları ilk albümleri olan ‘Şimdi’ ile adını duyuran Yedinci Ev, Bahçelievler’de bulunan Milyon Performance Hall Ankara sahnesinde Ankaralı hayranları ile özlem giderecek. ‘Anlat O’na’, ‘Sevsene Beni’ ve ‘Utanıyorum Halimden’ gibi milyonlarca dinlenen şarkılarını başkentlilere seslendirecek grubun konseri 21.30’da başlayacak. Etkinlik alanının kapıları ise 19.30’dan itibaren girişe açılacak.

Biletlerinin https://www.biletix.com/ üzerinden ulaşılabileceği konserin kuralları ise şöyle:

Ankara'da yapay zeka destekli resim sergisi sanatseverlerle buluştu Ankara'da yapay zeka destekli resim sergisi sanatseverlerle buluştu

18 yaş sınırı vardır. Konser alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır. Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. Etkinlik alanı girişinde dezenfektan, maske gibi koruyucu donanımlar bulundurulacaktır. Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ