Sincan Hanım Konakları büyük takdir toplarken, kadınlar için açılan kurslarla da dikkatleri üzerine çekiyor. Sincanlı hanımlar konaklarda aldıkları eğitimlerle kendilerini geliştirme imkânı buluyor. Aynı zamanda keyifli sohbetler eşliğinde güzel vakit geçiren kadınlar, kişisel beceri ve gelişimlerine katkı sağlarken sosyalleşme fırsatı bulmaktan memnun.

Kadınlara hayatın her alanında destek veren Sincan Belediyesi yoğun talep nedeniyle Hanım Konaklarının sayısını 12’ye çıkardı. Sadece kadınlara hizmet veren bu konaklar her hafta dolu dolu programlarla hanımların ilgi odağı oluyor.

Yenikent İlksan Hanımlar Konağı’nda bulunan punch nakışı ve kanaviçe işlemesi kursları da en çok rağbet görenler arasında. Kanaviçe ve punch nakışı ile el emeği göz nuru ürünler ortaya çıkaran hanımlar, üretmekle kalmıyor, sanatsal yanlarını da keşfediyor. Rengarenk ipliklerle oluşan desenler ise görenleri kendine hayran bırakıyor.

Hanım Konaklarına olan ilgiden memnun olduklarını belirten Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Hep dediğim gibi kadınları mutlu edersek, aile de mutlu olur, toplum da mutlu olur, şehir de mutlu olur. Hanım kardeşlerimize hizmet eden bu mekanlarımızda huzur içinde, ağız tadıyla hoşça vakit geçirmeleri için çalışıyoruz. Her zaman kadınlarımızın yanındayız.” dedi.

CSO, Turgay Erdener bestelerini seslendirdi CSO, Turgay Erdener bestelerini seslendirdi

Hanım Konaklarına katılmak ve bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 4 762 nolu Sincan Belediyesi çözüm merkezini arayabilir. Ayrıca haftalık program bilgisine de belediyenin sosyal medya hesapları ve internet adresi üzerinden ulaşabilir.  

Kaynak: Haber Merkezi