Avrupa’nın bir numaralı kupası olarak nitelendirilen Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalin ikinci ayağında Real Madrid ile Bayern Münih Santiago Bernabeu'da kozlarını paylaşacak. Saat 22.00’de başlayacak zorlu müsabaka TV 8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde gözler golcülerde olacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde gözler golcülerde olacak

İlk ayağı Almanya’da oynanan yarı final ilk maçında takımlar sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Müsabaka berabere biterse önce iki uzatma yarısı, uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa seri penaltı atışları ile finalist belirlenecek.

REAL MADRID’DE MORALLER YÜKSEK

Bitime 4 hafta kala La Liga’da şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid, yüksek motivasyonla çıkacağı iç saha maçında taraftarı önünde Bayern Münih’i geçerek adını finale yazdıran taraf olmak istiyor.

Çıktığı son 20 resmi maçını kaybetmeyen Ancelotti’nin öğrencileri, aynı zamanda kupayı en çok müzesine götüren takım ünvanını taşıyor.

MÜNİH 2 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında kendi evinde Real Madrid ile 2-2 berabere kalan ve Bundesliga’da ise geçtiğimiz Cumartesi Stuttgart’a deplasmanda 3-1 kaybeden Bayern Münih, yarı finalin rövanşını kazanarak 4 yılın ardından finali görmeyi amaçlıyor.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ