Türkiye’nin sevilen çizgi kahramanı 'Niloya', her Pazar saat 09.00’da yeni bölümleriyle minik hayranlarıyla buluşuyor. Her bölümünde bambaşka bir hikâyeyi minik dostları ile buluşturan çizgi film, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanıyor. Senaryoları psikologlar, pedagoglar ve içerik danışmaları ile birlikte hazırlanan çizgi film, çocukların hayal dünyasını da olumlu etkiliyor.

Martin Eden ilk kez Ankara seyircisiyle buluşuyor Martin Eden ilk kez Ankara seyircisiyle buluşuyor

Kişisel gelişim, doğa sevgisi, hayvan sevgisi ve çevre koruma gibi eğitici ve öğretici mesajlar içeren yeni bölümlerde tasarruflu olma, olaylara farklı bakış açıları kazanma, dayanışma ve yeni arkadaşlıklar kurma gibi konular ele alınacak.

Çizgi kahraman bu haftaki yepyeni bölümünde minik dostlarına unutulmaz bir sürpriz hazırlıyor. Minik kalplere dokunacak bu bölümde, Niloya'nın mutluluk dolu dünyasına iki yeni karakter dahil oluyor. Niloya ve arkadaşlarının maceralarına renk ve heyecan katacak bu yeni dostluklar, 28 Nisan Pazar günü saat 09.00 ‘da “Yeni Arkadaşlar” bölümü ile Niloya YouTube kanalında ekranlara gelecek.

Muhabir: Hatice Gürel