Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta birbirinden güzel filmler ekrana geliyor.  Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona 5’i yabancı 10 film izleyiciyle buluşacak.

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık

2017 yapımı "Maymunlar Cehennemi: Savaş"ın yıllar sonrasında geçen "Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık" Sezar'ın saltanatından sonra gelecek nesilleri konu alıyor.

Sezar'ın saltanatından yıllar sonra genç bir maymun, kendisine geçmişle ilgili öğretilen her şeyi sorgulamasına ve hem maymunlar hem de insanlar için geleceği tanımlayacak seçimler yapmasına yol açacak bir yolculuğa çıkar.

Süper Ajan Bernard: Görev Mars

Görüp görebileceğiniz en şanssız ajan olan Bernard, itibarını yeniden kazanmak için gizlice Mars görevine girer. Fakat beklenmedik bir şekilde Mars'taki gizemli dünyaya girer ve yakalanması planlanan Marslı canavarla arkadaş olur. Ajan, onuru ve arkadaşlığı arasında zorlayıcı bir karar vermek zorunda kalacaktır. 

Bedduanın Bedeli Nefise

Muradiye Camisi'nin çinileri ve kalem işleri ilk günkü orijinalliğini koruyor Muradiye Camisi'nin çinileri ve kalem işleri ilk günkü orijinalliğini koruyor

"Bedduanın Bedeli Nefise", yönetmen ve yapımcılığını Cengiz Kaplan'ın üstlendiği korku filmi.

Beyaz Eşya

Hakan Eser'in yönettiği ve senaryosunu Mehmet Suat Özkan'ın kaleme aldığı filmin başrollerini Özge Yağız ve Burak Sevinç paylaşıyor.

Süper Köpekler 

Birbirinden sevimli köpeklerin başlarına gelenleri konu alan "Süper Köpekler" filminde büyük abi Cino, bir bilim insanının gözüne girmek ister. Bu sırada Lisa, bir dans yarışmasını kazanmak için çalışır. Minik Aliş, Aleks ve Tima’nın arasında çıkan futbol konusundaki anlaşmazlığı engellemek ve onları barıştırmaya uğraşır.

 MAKKA: Cinn-i Azap Film Konusu

Leyla, inancının gücünden emin olamayan 12 yaşındaki bir kızdır. Cin çağırma ve kara büyü ritüellerinde kullanılan objeler ile temas eden Leyla'nın başına türlü olaylar gelir. 

Görücü

Türk bir aile ile Azerbaycanlı bir aile, bir evlilik vesilesiyle bir araya gelir. Ailelerin birbirlerine söyledikleri yalanlar sonucu olaylar gelişir.

Gece Avı

Takıntılı ve dengesiz kuzeni tarafından ailesinin öldürülmesinden sonra hayatı paramparça olan ve hayatını yeniden inşa etmeye çalışan Moira Cole'un hikayesi.

Kırmızı Pabuçlar

Sam için her şey yolunda gitmektedir. Hayatının en büyük amacı tutkusu olan dans kariyerinde ilerlemektir. Kariyerinin en önemli rolünü alır ve "Kırmızı Pabuçlar" balesinde başrol oynamaktadır. Fakat kaderin cilvesiyle Sam'in bütün hayatı sonsuza dek mahvolur.

La Cocina

New York'taki bir restoranın mutfağında gerçekleşenleri konu alıyor. Yemek saati telaşında dünyanın dört bir yanından insanlar bir araya geliyor.

Muhabir: İrem AKBAY