Türk futbolunun iki numaralı ligi olan Trendyol 1. Lig’in 33 hafta maçında Ankara Keçiörengücü ile Teksüt Bandırmaspor, Bandırma 17 Eylül Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak mücadele TRT Spor kanalından naklen yayınlanacak.

İki takım son olarak sezonun ilk yarısında başkentte karşı karşıya gelmiş ve Bandırmaspor müsabakadan 3-1’lik  galibiyetle ayrılmıştı.

KEÇİÖRENGÜCÜ DEPLASMANDA GALİBİYETE HASRET

Çıktığı son dört dış saha maçında 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Keçiörengücü, zorlu Bandırmaspor’u geçerek deplasmanda 3 puan hasretini sonlandırmayı hedefliyor.

39 puanla ligin 11. sırasında yer alan başkent ekibi geçtiğimiz hafta kendi evinde Ümraniyespor’u 4-2 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırmıştı.

BANDIRMA 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Ligde oynadığı son dört müsabakada 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Bandırmaspor, kendi evinde Keçiörengücü’nü geçerek hem üç puan hasretini dindirmek hem de play-off umutlarını sürdürmek istiyor.

Türk Telekom Efes’e boyun eğdi Türk Telekom Efes’e boyun eğdi

47 puanla 8. basamakta bulunan Yusuf Şimşek’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta deplasmanda Kocaelispor’a 3-1 kaybetmişti.

Kocaelispor maçında kırmızı kart gören Dominique Badji bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Navarone Foor ve Mateusz Holownia’nın durumu maç saatinde belli olacak. 

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ