Muhammed Ali YAHŞİ

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 5’inci haftası, bugün Ankara derbisine sahne olacak. OGM Ormanspor’un ev sahipliğinde gerçekleşecek mücadele M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda oynanacak. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşma, TBF Youtube kanalından canlı yayınlanacak. Derbide Ali Şakacı başhakem, Hüseyin Çamcı ve Ömer Sarı ise yardımcı hakemlik görevini üstlenecek.

Son olarak Botaş Cup’ta karşılaşan iki takımdan Nesibe Aydın, Ormanspor’u 69 - 79’luk skorla geçmişti.

ORMANSPOR SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Galatasaray'da tek gündem şampiyonluk Galatasaray'da tek gündem şampiyonluk

Yeni sezonda yaptığı 8 yeni transferle Süper Lig’e iyi başlayan Ormanspor, oynadığı dört karşılaşmayı da kazandı.Derbide parkeye namağlup çıkacak Yeşil-beyazlılar Son olarak deplasmanda Bursa Uludağ Basketbol’u 84-87’lik skorla geçti. Lig’de geçtiğimiz haftayı bay geçen Ormanspor bu maçı da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 

NESİBE AYDIN’DA HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Yaptığı 12 transferle kadrosunu güçlendiren ve sezon öncesi Botaş Cup turnuvasını namağlup kazanan Nesibe Aydın, ligde çıktığı son iki karşılaşmadan da galip ayrıldı. Kendi evinde Kayseri’yi 82-68, Çankaya Üniversitesi’ni ise deplasmanda 83-76 yenen Erman Okerman’ın öğrencileri, ligde üst sıralara tırmanmak için derbiyi mutlak kazanmayı hedefliyor. 

Editör: Ezgi Bardakçı