• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.500 %-1.33
  • ETHERIUM 3.016 %-2.7
21°

Rusya Haberleri

rusya haberleri ve güncel rusya gelişmeleri, rusya ile ilgili tüm video, rusya fotoğrafları ve rusya haberleri Başkent - Ankara'nın Gazetesi sitemizde


Ankara

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkçeye çevrilen, konuşmalarını ve makalelerini içeren 'Ben Vladimir Putin' isimli kitabı, Ankara'daki Rus Evi'nde tanıtıldı.

Dünya

Moskova'da bir konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Dünya

RUSYA'nın başkenti Moskova'da 137 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştiren 4 teröristin, Moskova’daki ikamet sürelerini uzatmak amacıyla kısa süreliğine Türkiye’ye...

Genel

13’üncü kez düzenlenen nükleer enerji zirvesi ATOMEXPO-2024 Forumu’na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Siyaset

Türkiye, Rusya'nın başkenti Moskova'da konser salonuna düzenlenen terör saldırısını kınadı.

Dünya

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ilk belirlemelere göre 40 kişi öldü, 100'den fazla kişi yaralandı.

Spor

Türk voleybolunun parlayan yıldızlarından Ebrar Karakurt, Lokomotiv Kaliningrad takımında sergilediği etkileyici performans ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rusya'nın da bulunacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırız." dedi.

Dünya

Rusya, eski Dünya Satranç Şampiyonu Garry Kasparov’u terörist ve aşırılıkçılar listesine dahil etti.

Dünya

Rusya'nın, Batı ile NATO'nun kendi sınırlarına yaklaşacağı ve Rusça konuşanları koruma gerekçesiyle başlattığı Ukrayna'daki savaşın ikinci yılı tamamlandı.

Dünya

Ukrayna ordusunun, Rusya'nın bir maden platformuna kurduğu ve Karadeniz'in kuzeybatısındaki durumu izlemek için kullandığı bir radar istasyonunu yok ettiği bildirildi.

Dünya

Rusya'nın petrol ihracatının 2023'te bir önceki yıla göre yüzde 3,3, boru hatlarıyla doğal gaz ihracatının ise yüzde 29,9 azaldığı bildirildi.