• DOLAR 32,37 %0.16
  • EURO 34,98 %-0.31
  • ALTIN 2.326,10 %0.24
  • BİST100 9.080 %0.00
  • BITCOIN 70.772 %2.23
  • ETHERIUM 3.572 %1.63
14°

Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş haberleri ve güncel Beşiktaş gelişmeleri, Beşiktaş ile ilgili tüm video, Beşiktaş fotoğrafları ve Beşiktaş haberleri Başkent - Ankara'nın Gazetesi sitemizde


Spor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'e verilen milli arada özel maçta karşılaştığı VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Spor

Beşiktaş, Süper Lig'in 31'inci haftasında Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Spor

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Fernando Santos yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti.

Spor

Beşiktaş, hazırlık maçında karşılaştığı Karadağ ekibi Buducnost’u 5-1 mağlup etti.

Spor

Beşiktaş, Süper Lig’in 31'inci haftasında Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor

Beşiktaş, 19 yaşındaki genç orta saha Fahri Kerem Ay ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzalandığını açıkladı.

Spor

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, "Milli takım ülkenin takımıysa adil ve hakkaniyetli olun. Olamıyorsanız, vicdanlı davranın. Ümit Milli Takım'da...

Spor

Beşiktaş Erkek Futbol Takımı, milli maç arasında 2 hazırlık maçı yapacak.

Spor

Beşiktaş, Süper Lig’in 30’uncu haftasında yarın sahasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Spor

Beşiktaş, Süper Lig’in 30'uncu haftasında Antalyaspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Spor

FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş Kulübünün eski futbolcusu Tyler Boyd'a yaklaşık 1 milyon avro tazminat ödemesine hükmetti.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ye 2-0 yenilen Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos yönetiminde gol yollarında sıkıntı yaşıyor.