• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.000 %4.03
  • ETHERIUM 3.054 %3.35
13°

Altındağ Haberleri

altındağ haberleri ve güncel altındağ gelişmeleri, altındağ ile ilgili tüm video, altındağ fotoğrafları ve altındağ haberleri Başkent - Ankara'nın Gazetesi sitemizde


Ankara

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, temizlik ekipleri ile çevredeki çöpleri toplayan Tiryaki, ilçede temizlik seferberliği başlattı.

Ankara

Türk Telekom resmi web sayfasından yaptığı duyuruda Ankara'da internet kesintisi gerçekleşecek ilçeler hakkında bilgi verdi.

Haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayan Ali Osman Taş ve ailesiyle iftar yaptı.

Ankara

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki ile Karapürçek Mahallesi'nde esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Ankara

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki 3 Mart Pazar günü, daha güzel bir Altındağ için projelerini, hedeflerini ve...

Ankara

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı: "Altındağ'a 251 tane eser kazandırdık ve bu eserlerin çok büyük kısmı da çocuk ve genç...

Yerel Haberler

Ercan Erdoğan yönetimindeki, Ankara Altındağ Belediyesine ait 06 AB 0174 plakalı yolcu otobüsü Gümüşhacıköy-Hamamözü kara yolunun Hıdırlar mevkisinde devrildi.

Ankara

Ankara'nın Altındağ ilçesinde 3 katlı binanın en son katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, 1 kişi dumandan etkilendi.

Ankara

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Solfasol semtinin daha önce köy olduğunu, büyükşehir sınırları kapsamına alındıktan sonra...