Basketbol Şampiyonlar Ligi Top 16 J Grubundaki 5. maç gününde Galatasaray Ekmas ile Almanya temsilcisi MHP Riesen Ludwigsburg Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de oynanacak müsabaka Tivibu Spor 1 kanalından naklen yayınlanacak. 

Son olarak 6 Şubat 2024 tarihinde grup maçında karşı karşıya gelen iki takımdan Ludwigsburg kendi evinde Galatasaray’ı 100-80 mağlup etmişti.

GALATASARAY KRİTİK VİRAJDA 

Basketbol Şampiyonlar Ligi Top 16 etabında çıktığı 4 maçta 3 mağlubiyet, 1 galibiyet alarak 5 puanla grubunun son sırasında bulunan Galatasaray Ekmas, çeyrek finale kalmak için kendi evinde zorlu rakibini geçerek grubunda oynanacak bir diğer maçta Dijon’un Bonn’a kaybetmesini bekleyecek.

Son olarak Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Darüşşafaka ile kendi evinde karşılaşan sarı-kırmızılılar, müsabakayı 95-78 kazanmıştı.

LUDWIGSBURG ÇEYREK FİNAL İÇİN KAZANMAK İSTİYOR

Basketbol Şampiyonlar Ligi Top 16 J Grubunda 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 7 puan toplayarak 2. sırada yer alan Ludwigsburg, Galatasaray’ı mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası final maçının biletleri satışa çıktı Ziraat Türkiye Kupası final maçının biletleri satışa çıktı

Almanya temsilcisi, çıktığı son maçında kendi evinde Bamberg’e 92-87 kaybetmişti. 

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ