Muhammed Ali YAHŞİ

Turkish Airlines Euroleague’in 11. haftasında Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı İspanya Temsilcisi Real Madrid ile  Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda mücadele edecek. Saat 20.45’te başlayacak maç S Sport kanalından canlı takip edilebilecek. Karşılaşmada Robert Lottermoser (Almanya), başhakemlik Milos Koljensic (Karadağ) ve Luka Kardum (Hırvatistan) ise yardımcı hakemlik görevini üstlenecek.

FENERBAHÇE KÖTÜ GİDİŞATI DURDURMAK İSTİYOR

Euroleague’de çıktığı son dört maçı sırasıyla Partizan’a 85-84, Kızılyıldız’a 87-56, Maccabi’ye 78-73 ve geçtiğimiz hafta Bologna’ya 87-79 kaybeden Fenerbahçe kendi evinde Real Madrid’i yenerek dört maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmayı hedefliyor.

Fenerbahçe’de bu maçta Metecan Birsen’in forma giyemesi beklenmezken takımla idmanlara başlayan Dyshawn Pierre ve Tarık Biberovic’in durumu maç saatinde belli olacak.

REAL MADRİD İSTANBUL’A NAMAĞLUP GELDİ

Bu sezon Euroleague’de çıktığı 10 maçın 10’unu da kazanan Real Madrid Basketbol Takımı, Fenerbahçe deplasmanından da galibiyetle ayrılıp namağlup ünvanını korumak istiyor. İspanyol temsilcisinde 89.3 olan maç başına atılan sayı ortalaması dikkat çekiyor. 

Yılın Sporcusu ödülleri bugün sahiplerini bulacak Yılın Sporcusu ödülleri bugün sahiplerini bulacak

“BU MAÇ İÇİN ÇOK KARARLIYIZ”

Maç öncesi görüşlerini aktaran Fenerbahçe Beko başantrenörü Dimitris Itoudis, “EuroLeague liderine karşı parkeye çıkacağız. Her şeye sahip olan bir takım; fizik, deneyim.Rakibimiz EuroLeague’de son şampiyon unvanına sahip. Genel olarak zor bir görev ama biz çok kararlıyız. Her türlü yeteneğe sahip olduğumuzu biliyor ve oraya çıkıp kalitemizi göstermek istiyoruz. Kolay olmayacak. Sakatlık sorunu yaşayan oyuncularımızı parkeye döndürme sürecindeyiz ama bu maç için çok kararlıyız” dedi.

Editör: Ezgi Bardakçı