Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu Play-off etabı ikinci ayağında Fenerbahçe Beko ile Monaco, Salle Gaston Medecin’de karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de başlayacak müsabaka S Sport kanalından naklen yayınlanacak. Play-off etabının ilk maçını uzatma periyodunda 91-95 kazanan Fenerbahçe Beko, seride 1-0 öne geçmişti.

Play-off etabında üç maç kazanan takım 24-26 Mayıs tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek Final Four’da yer alacak. Seride ilk iki karşılaşma ev sahibi avantajına sahip Monaco’nun sahasında oynanacak.

Rekorları kıra kıra ilerleyen Galatasaray, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı Rekorları kıra kıra ilerleyen Galatasaray, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı

FENERBAHÇE İSTANBUL’A 2-0 ÖNDE DÖNMEK İSTİYOR
Play-off etabına deplasman dezavantajı ile başlamasına rağmen ilk maçı 95-91 kazanarak 1-0’lık avantajı yakalayan Fenerbahçe Beko, serinin ikinci maçında da rakibini mağlup ederek İstanul’a 2-0 önde gitmeyi hedefliyor. Sarı-lacivertliler son olara 2019-2020 sezonunda Final-Four oynama başarısı göstermişti.

MONACO SERİYİ DENGELEMEK İSTİYOR
Play-off çeyrek final ilk maçını evinde kaybeden Monaco, serinin ikinci maçını alarak durumu 1-1’e getirmeyi hedefliyor. Kırmızı-beyazlılar, ilk maçın favorisi olarak gösterilmiş ancak Fenerbahçe’de oyuna büyük katkı sağlayan Nigel Hayes ve Nick Calathes’in etkili oyununa boyun eğmişti.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ