Muhammed Ali YAHŞİ

Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu 9. hafta maçında Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı,  İsrail temsilcis Maccabi Playtika ile Belgrad’ta karşı karşıya gelecek. Saat 22.05’te Aleksandar Nikolic Hall’da oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Ilija Belosevic (Sırbistan), Joseph Bissang (Fransa), Uros Obrknezevic (Sırbistan) hakem üçlüsü yönetecek.

FENER MORAL ARIYOR

Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonunda çıktıkları son iki maçta deplasmanda Partizan’a 85-84, Kızılyıldız’a ise 87-56 kaybeden Fenerbahçe, Maccabi’yi Sırbistan’da yenerek yeniden moral bulmak istiyor. 

Sarı-lacivertlilerde Dyshawn Pierre, Sertaç Şanlı ve Metecan Birsen bu maçta forma giyemesi beklenmezken takımla seyahat eden Nick Calathes ve Marko Guduric’in oynayıp oynamayacağı maç gününde belli olacak.

“ZOR MAÇ OLACAK”

Maccabi Playtika maçı öncesi açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Beko başantrenörü Dimitris Itudis, “Bizim için zor bir maç olacak. Hızlı bir şekilde toparlanmamız gerekiyor. Dün çok kötü bir performans sergiledik. Son ana dek savaşmamız gerekiyor. Bu karşılaşma için tamamen buna odaklanmalı ve kendimizi buna göre hazırlamalıyız” diye konuştu.

Arat: Trabzonspor'la oynayacağımız finalin şenlik havasında geçeceğini düşünüyorum Arat: Trabzonspor'la oynayacağımız finalin şenlik havasında geçeceğini düşünüyorum

MACCABI’NİN MAÇLARI BELGRAD’DA

THY EuroLeague yönetiminin  24 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirdiği toplantının ardından yapılan açıklamada, "Maccabi Playtika Tel Aviv'in iç sahadaki tüm maçlarını Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Aleksandar Nikolic Salonu'nda oynaması konusunda anlaşıldı” denilmişti.

Editör: Ezgi Bardakçı