EuroCup Women Çeyrek Final etabının ilk ayağında temsilcilerimiz Beşiktaş BOA, Galatasaray Çağdaş Faktoring ve Melikgazi Kayseri Basketbol takımılarının da yer aldığı toplam 8 takım, yarı final için mücadele edecek. Karşılaşmaların rövanşı ise 28-29 Şubat tarihleri arasında oynanacak.

Fenerbahçe, depremzede öğrencileri misafir etti Fenerbahçe, depremzede öğrencileri misafir etti

BEŞİKTAŞ VE KAYSERİ KENDİ EVİNDE AVANTAJ ARAYACAK

Beşiktaş BOA ile Fransa temsilcisi Lattes Montpellier,  BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de başlayacak müsabaka, FIBA’nın resmi YouTube kanalından naklen yayınlanacak. 

Melikgazi Kayseri Basketbol ise İngiliz temsilcisi London Lions Takımı’nı konuk edecek. Saat 18.30’da Kadir Has Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma FIBA’nın resmi YouTube kanalından canlı olarak takip edilebilecek. Bu maça girişler ücretsiz olacak.

GALATASARAY DEPLASMANDA GÜLMEK İSTİYOR

Galatasaray Çağdaş Faktoring, deplasmanda İspanya temsilcisi Spar Girona’ya konuk olacak. Girona şehrinde bulunan Pavello Fontajau Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 21.00’de başlayacak. Maç FIBA TV YouTube Kanalı’ndan izlenebilecek.

İki takım son olarak 19 Ocak 2022 tarihinde EuroLeague’de karşı karşıya gelmiş ve Galatasaray Girona’yı 80-68 mağlup etmişti.

EuroCup Kadınlar Çeyrek Final ilk maçlarının toplu programı ise şöyle:

Melikgazi Kayseri Basketbol-London Lions 18:30

Beşiktaş BOA-Lattes Montpellier 20:00

TTT Riga-Venezia 20:30

Spar Girona-Galatasaray Çağdaş Faktoring 21.00

Kaynak: Muhammed Ali YAHŞİ