Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, ülke gündemine ilişkin yaptığı açıklamada iktidarın da muhalefetin de halka tam anlamıyla hizmet etmediğini, halkı çaresiz bıraktığını ve kendi menfaatlerinin peşine düştüğünü söyledi.

Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile telefonda görüştü Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile telefonda görüştü

Türkiye'nin makus talihini yenmek ve halkın yeniden refaha ulaşması için ülkenin huzurunu düşünen orta direğe sahip çıkacağını ifade eden Başkan Çelebi yaptığı açıklamada şunları söyledi:"

İktidarın millete sadece fedakarlık, sabır ve metanet tavsiye etmesinden, muhalefetin ise hiçbir gerçekliğe uymayan vaatleri ve söylemleri vatandaşlarımızın çaresizliğini gidermemektedir. Bizler halkı asla çaresiz bırakmayacağız. Zengini daha çok zengin etmeyecek, fakiri daha da çok fakir etmeyeceğiz. Adaletli davranacağız, liyakattan ayrılmayacağız. Ülkemizin bel kemiği olan, her zaman önce birbirini düşünen vatandaşımıza kenetleneceğiz. Milletimizi ayakta tutan cefakâr ORTA DİREĞE sahip çıkarak ayağa kaldırmak temel hedeflerimizdendir"dedi.

Muhabir: İrem AKBAY