Çankaya Belediyesi, 113 yeni park yapımının yanı sıra mevcut parklarda da yenileme çalışması yapıyor. İlçenin birçok noktasında çalışmalar yapan Çankaya Belediyesi, dört parkını baştan sona yeniledi. Aşık Paşa Mahallesi'nde Aşıklar Parkı, Bayraktar Mahallesi'nde Hasan Ali Yücel Parkı, Muhsin Ertuğrul Mahallesi'nde Koca Yusuf Parkı ve 100. Yıl Mahallesi'nde Ali Kitapçı Parkı'nda yenileme çalışmalarında sona gelindi. 

Ankara'da sahipsiz köpekten kaçarken cama çarpan çocuk yaralandı Ankara'da sahipsiz köpekten kaçarken cama çarpan çocuk yaralandı

6 BİN 744 METREKARE ALANDA YENİLEME

Parklarda bulunan alt yapı, sulama ve elektrik revize işleri tamamlanırken park içi yol ve temel donatıları ile spor alanları düzenlenen parklarda banklar değiştirildi, potalar ve saha zeminleri yenilendi. Aşıklar Parkı ve Hasan Ali Yücel Parkı'ndaki çocuk oyun grupları da tamamen yenilendi. Belediye, yenilenen dört park ile birlikte toplam 6 bin 744 metrekare yeşil alanı daha konforlu hale getirdi. Mevsim koşullarının normalden sıcak geçmesiyle birlikte vatandaşlar parklar ve yeşil alanlarda zaman geçirmeye başladı.  

Muhabir: Cemil Cahit SARAÇOĞLU