Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü işçilerle karşıladı. Bakan Işıkhan ve Başkan Ercan Sincan için gecesini gündüzüne katarak büyük bir emek ve fedakârlıkla çalışan işçilerle bir araya geldi.

Bakan Işıkhan ve Başkan Ercan gece ilk olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile buluştu, birlikte çay yudumladı. İşçilerle sohbet edip çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Işıkhan daha sonra ilçede yolların yapımı ve bakımında görevli olan personeli ziyaret etti. AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ile MHP ilçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan da ziyarette hazır bulundu.

Miniklerin yetiştirdiği meşe fideleri BAKAP’ta doğayla buluştu Miniklerin yetiştirdiği meşe fideleri BAKAP’ta doğayla buluştu

Osmanlı Mahallesi’nde pazar yerlerinin temizliğinden sorumlu personelle de görüşen Bakan Işıkhan ve Başkan Ercan’ın sonraki durağı nöbetçi eczaneler oldu. Eczacılara kolaylıklar dileyen Bakan Vedat Işıkhan ve Başkan Ercan, direksiyon sallayarak ekmeğini kazanan taksici esnafı ile de bir araya geldi, hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı.

"Her Zaman Emekten Yana Olduk"

Emekçilerin çabası ve alın terinin kendileri için çok anlamlı olduğunu belirten Çalışma Bakanı Işıkhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan hükümetlerin işçi, emekçi ve çalışanları hiçbir zaman mağdur etmediğini bildirdi.

Bakan Işıkhan, "Sincan Belediyesinde “Bismillah” diyerek işçi kardeşlerimizle bir araya geldik. Bize çay ikram ettiler, sohbet ettik. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüzü kutluyorum. Türkiye çalışıyor, Türkiye üretiyor. Alın terinin kutsal olduğu bu coğrafyada işçi kardeşlerimizin emeği de bizim için oldukça anlamlı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her zaman emekten yana olduk. Bunu daha ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sokaklarda, caddelerde biz evlerimizde rahat otururken şehri farklı bir şekilde dönüştüren, temizleyen, düzenleyen, ulaşımını sağlayan kıymetli emekçilerimize teşekkür ediyorum. Onlar olmasa ertesi gün sabah uyandığımızda böyle güzel pırıl pırıl bir Sincan göremezdik." ifadelerini kullandı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak, “Emeğin, alın terinin ve özverinin kıymetini bilerek; ilçemizi hep birlikte daha ileriye taşıyacağız.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi