Trendyol Süper Ligi’nin 33. hafta açılış maçında Beşiktaş ile MKE Ankaragücü, Tüpraş Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de başlaycak müsabaka, beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. Heyecanlı karşılaşmanın hakemliğini ise Bahattin Şimşek yapacak.

İki takım sezonun ilk yarısında başkentte karşı karşıya gelmiş ve müsabaka 1-1 eşitlikle tamamlanmıştı.

ANKARAGÜCÜ DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

Trabzonspor’da Samsunspor maçı hazırlıkları başladı Trabzonspor’da Samsunspor maçı hazırlıkları başladı

Çıktığı son 8 deplasman maçında 4 mağlubiyet, 4 beraberlik alarak dış sahada kazanmayı unutan MKE Ankaragücü, Beşiktaş deplasmanında galip gelerek 25 Kasım tarihinden sonra ilk defa konuk takım olarak zafere ulaşmak istiyor.

32 haftada 8 kez kazanıp 13 kez berabere kalan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, 11 kez de sahadan mağlubiyetle ayrılarak 37 puan toplamış ve haftayı 13. sırada kapatmıştı.

Başkent ekibi, son maçında konuk ettiği Gaziantep FK’yı 3-1’le geçmişti.

BEŞİKTAŞ GALİBİYETİ UNUTTU

Ligde çıktığı son 5 maçında 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alarak 3 puana hasret kalan Beşiktaş, kendi evinde Ankaragücü’nü geçerek galibiyet hasretine son vermek ve UEFA Ligi umutlarını sürdürmek istiyor.

14 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak topladığı 48 puanla 4. sırada yer alan siyah-beyazlılar, geçtiğimiz hafta Samsunspor ile kendi evinde 1-1 berabere kalmıştı. Bu maçın ardından Beşiktaş, üç ay öne göreve getirdiği teknik direktörü Fernando Santos’la yollarını ayırmıştı. 

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ