Turkish Airlines EuroLeague’de bu sezon başlatılan play-in etabında Anadolu Efes ile İtalyan ekibi Virtus Bologna, play-off aşamasına adını yazdırmak için bugün Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 21.00’de başlayacak müsabaka, S Sport kanalından naklen yayınlanacak.

Son olarak iki takım Euroleague normal sezon 21. haftasında İstanbul’da karşılaşmış ve Anadolu Efes 99-75’lik skorla kazanan taraf olmuştu.

EFES 10 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Turkish Airlines Euroleague’de 5 ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 5 olmak üzere çıktığı toplam 10 karşılaşmadan da zaferle ayrılarak büyük bir ivme yakalayan Anadolu Efes, kendi evinde Bologna’yı da geçerek Avrupa macerasını sürdürmeyi hedefliyor.

Tomislav Mijatovic’in öğrencileri normal sezonu 17 galibiyet, 17 mağlubiyetle 10. sırada tamamlamıştı.

Lacivert-beyazlılar son olarak kendi evinde Beşiktaş’ı 90-75’lik skorla mağlup etmişti.

Vali Çiçek, Talasgücü Belediyespor futbolcularını kabul etti Vali Çiçek, Talasgücü Belediyespor futbolcularını kabul etti

BOLOGNA EUROLEAGUE’DE 7 MAÇTIR KAYBEDİYOR

Turkish Airlines Euroleague’de çıktığı son 7 maçından da mağlubiyetle ayrılan Virtus Bologna, İstanbul’da Efes’e karşı kazanıp hem yenilgi serisini sonlandırmak, hem de Avrupa’da yoluna devam etmek istiyor.

İtalyan ekibi, normal sezonda 17 kez kazanırken 17 kez de parkeden mağlubiyetle ayrılmıştı.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ